Hemstädning

Ni bestämmer själva vilka rum som ska ingå eller om hela er bostad ska städas och vad som ska göras. Ni kan till och med välja att ha regelbunden städning t. ex varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Hör gärna av er till oss så hjälper vi er med just era behov.

Read More

Flyttstädning

Ska ni flytta och ni behöver hjälp? Tveka inte att höra av er. Saker att tänka på: Hur långt ska ni flytta, dvs avstånd? Vad för grejor som ska flyttas och hur många är dem? Baserad på övan information som ni lämnar, kommer vi kunna hjälpa er till ett bra pris.

Read More

Storstädning

Med en Storstädning får du extra rent i ditt hem och de bästa förutsättningarna att hålla sjukdomar borta. Extra stort fokus läggs ofta vid kök och badrum även om vi självklart är beredda att anpassa storstädningen efter dina specifika önskemål. Även höga ytor och platser som normalt klassas som svåråtkomliga görs i regel rent under en storstädning.

Read More

Fönsterputs

Vill ni ha bättre utsikt, ljusare bostad? Hör gärna av er! Det som ingår i tjänsten är: Putsning av alla fönstrets sidor, Avtorkning av fönsterkarmar och Rengöring av persienner

Read More

Företagsstädning

En fräsch, funktionell och trivsam arbetsmiljö får medarbetare att frodas och besökare att känna sig välkomna. Vår företagsstädning gör vi med samma fokus på kvalitet och omtanke som när vi städar hemma hos dig. Veckovis eller varje dag, under eller efter kontorstid, enligt en plan som passar din verksamhet.

Read More

Visningsstädning

Är det mycket att tänka på och hinna med när ni ska flytta? Ni behöver inte stressa gällande visningsstädning. Vi sköter jobbet åt er så att ni blir nöjda. Då är ni välkomna att boka in en tid hos oss.

Read More

Flytthjälp

Ska du byta boende eller flytta till nytt kontor? Vi på Sverige Städ AB kan underlätta din flytt med hjälp av våra flyttjänster, oavsett om du behöver flytta ett piano eller flytta ett stort antal flyttlådor ser vi till att utföra flytten med ett leende på läpparna. Med oss får du också en snabb och säker transport av dina ägodelar och möbler.

Read More