Ska du byta boende eller flytta till nytt kontor? Vi på Sverige Städ AB kan underlätta din flytt med hjälp av våra flyttjänster, oavsett om du behöver flytta ett piano eller flytta ett stort antal flyttlådor ser vi till att utföra flytten med ett leende på läpparna. Med oss får du också en snabb och säker transport av dina ägodelar och möbler.

Gods- & Palltransport

När större gods eller pallar ska transporteras är det alltid säkrast att anlita ett professionellt företag för hjälp med godstransport. Kontakta oss så hjälper vi dig så gott vi kan.

Kontors flytt

Ska Ert företag flytta kontoret till nya lokaler? Behöver Ni en intern omflyttning på befintligt kontor? Genom att anlita extern flytthjälp får ni minimalt stopp i produktionen vid kontorsflytt!

Magasinering & Förråd

Vi erbjuder förråd och magasinering helt utan bindningstid till både privatpersoner och företag.

Piano & Kassaskåpsflytt

Har du köpt nytt piano eller kanske ett kassaskåp som du vill få transporterat till din bostad? eller ska du flytta till nytt hem och vill ha med din piano eller din kassaskåp? Vi på Sverige Städ AB kan göra jobbet åt dig med hög kvalitet och till bra pris.

Utlandsflytt

Vi har kompetensen som krävs för att göra din utlandsflytt så enkel som möjligt. Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra tjänster.

Flytt - Övrigt

Vi har kompetensen som krävs för att göra din flytt så enkel som möjligt. Kontakta oss idag så berättar vi mer om våra tjänster.